Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/Uitstekende-resultaten-bij-de-toegangsexamens-in-de-scholen-van-het-Latijns
        Uitstekende resultaten bij de toegangsexamens in de scholen van het Latijns (...)

Uitstekende resultaten bij de toegangsexamens in de scholen van het Latijns Patriarchaat in Palestina

PALESTINA - Op vrijdag 3 juli 2015 werden de resultaten van de toegangsexamens (baccalaureaat) in Palestina bekend gemaakt. De scholen van het Latijnse Patriarchaat konden hun trots niet verbergen.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem - TD
  • 8 juli 2015
  • réagir
  • 0 stem

De acht scholen van het Latijns Patriarchaat liggen zowat in alle uithoeken van Palestina verspreid. Deze scholen, die zowel christen als moslimstudenten opnemen, bevinden zich in Ramallah, Zababdeh, Taybeh, Beitr Jala, Beit Sahour, Birzeit, Nablus en Gaza.

In vier van deze scholen slaagde maar liefst 100% van de kandidaten in de officiële toegangsexamens. Dit was het geval in Ramallah, Taybeh, Gaza en Nablus. Het slaagpercentage in Zababdeh bedroeg 92%, in Birzeit 91%, in Beit Sahour 89% en in Beit Jala 88%.

237 van de 252 studenten die aan de proeven deelnamen, hebben deze met succes beëindigd. Dit wil zeggen dat 94% van de studenten van alles scholen van het Latijns Patriarchaat in Palestina hun baccalaureaat voor het jaar 2015 tot een goed einde hebben gebracht.

Van harte gelukwensen dus voor deze jeugdige jongens en meisjes die vanaf nu hun verdere toekomst - en die van hun land en van de christen Kerken - kunnen opbouwen.

Bron: www.lpj.org
Illustratie: www.alarabalyawm.net
Vertaling: l.d.s.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Actua

newsletter