Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/Ter-ere-van-een-honderdjarige
        Ter ere van een honderdjarige

Ter ere van een honderdjarige

BUSSEL – De heer Luc Gaillard, ouderdomsdeken van onze Landscommanderij, mocht zijn honderdste verjaardag vieren.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 20 februari 2019
  • réagir
  • 0 stem

De heer Luc Gaillard mocht recent zijn honderdste verjaardag vieren. In 1989 werd hij samen met zijn echtgenote Marguerite de Foere in de orde opgenomen. Ondertussen nam hij ook het peterschap op zich van E.H. Michel Gaillard.

Op initiatief van onze kanselier Benoît Sibille bracht een delegatie van de Raad onder leiding van de landscommandeur aan de jarige de felicitaties over vanwege alle leden van de Landscommanderij. Bij deze gelegenheid werd hem vanwege de Landscommanderij een icoon overhandigd van Onze-Lieve-Vrouw, Koningin van Palestina, ondertekend door Mw. Yolande Denneulin.

Met vreugde vertelde de Landscommandeur aan de honderdjarige, dat hij de ouderdomsdeken van de Landscommanderij is, terwijl de jongste onder de leden, dhr. Adrien Penna, net de leeftijd van 26 jaar heeft bereikt. Beide ordeleden weten zich evenwel, onafhankelijk van het leeftijdsverschil, rond ten minste één essentieel punt verenigd, met name hun passie voor het Heilig Land en de steun aan haar bewoners.

De ploeg van de Belgische Landscommanderij maakte aan dhr. Gaillard dan ook zijn oprechte felicitaties over en zegde hem: “ad multos annos”!

vertaling: Luk De Staercke

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Nieuws over de Orde

newsletter