Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/Meer-dan-een-half-miljoen-gelezen-artikels-dank-u-wel
        Meer dan een half miljoen gelezen artikels, dank u wel

Meer dan een half miljoen gelezen artikels, dank u wel

BRUSSEL – Met Kerstmis 2013 werd de bescheiden website van de Belgische Landscommanderij van de Ridderorde van het Heilig Graf opgestart. Ze bevat ondertussen ruim 1.130 artikels die door meer dan 513.000 geïnteresseerde of trouwe bezoekers werden geraadpleegd. Wij houden eraan hen zeer hartelijk te danken.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 14 november 2017
  • réagir
  • 0 stem

Tegelijk danken wij de internetsites van de officiële instanties in het Heilig Land, in Rome en overal elders ter wereld die ons zowel inspiratie als informatie bezorgen, die ons aanmoedigen de informatie over het Heilig Land en de Ridderorde verder kenbaar te maken.

Het betreft overwegend:

Maar het betreft eveneens:

De hoofdwebsite http://ordredusaintsepulcre.be wordt beheerd door M. Thibault Denotte, hij verzamelt en selecteert de informatie en artikels. De verwante website http://ordevanhetheiliggraf.be bevat de Nederlandse vertalingen van de Franstalige artikels en wordt door M. Luk De Staercke beheerd. Het is de enige Nederlandstalige site die de informatie over en de actualiteit in het Heilig Land en de Ridderorde presenteert.

Met dank voor uw trouw en interesse,
De Webmaster

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Nieuws over de Orde

newsletter