Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/Jeruzalem-Personen-met-een-beperking-in-het-voetspoor-van-Christus
      Jeruzalem: Personen met een beperking in het voetspoor van Christus

Jeruzalem: Personen met een beperking in het voetspoor van Christus

VIDEO – KTO presenteert ons een reportage van een pelgrimstocht die niet meteen in de platgetreden paden van elke dag moet gesitueerd worden. Niet te missen in deze Paastijd.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 23 april 2019
  • réagir
  • 0 stem

Om de video te bekijken:
Klik: HIER

Op 10 maart 2019 vertrokken drieëntachtig bedevaarders uit het bisdom Créteil op een tiendaagse pelgrimstocht naar het Heilig Land. Deze groep wist zich van de doorsnee bedevaarders te onderscheiden doordat het gezelschap drieëntwintig mensen met een beperking telde.

In Jeruzalem, bij de baden van Bethesda, de plaats waar Jezus een lamme genas, maar ook in de Basiliek van het Heilig Graf en tijdens de Kruisweg in de straten van Jeruzalem traden deze bedevaarders in het voetspoor van Jezus. KTO maakte hiervan een reportage in samenwerking met het bisdom Créteil.

Reportage van 18/04/2019.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Links & Multimedia

newsletter