Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/Gaudet-Mater-Ecclesia-zeven-nieuw-leden-voor-de-Belgische-Landscommanderij
        Gaudet Mater Ecclesia: zeven nieuw leden voor de Belgische Landscommanderij

Gaudet Mater Ecclesia: zeven nieuw leden voor de Belgische Landscommanderij

BRUSSEL – Op zaterdag 15 juni mocht de Belgische Landscommanderij van de Ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem zeven nieuwe leden in haar rangen verwelkomen.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 19 juni 2019
  • réagir
  • 0 stem

Zij komen allen uit andere horizonten, zijn sterk verschillend van leeftijd en kunnen op heel verscheiden ervaringen en expertises terugvallen. Maar zij vinden elkaar perfect in hun liefde voor het Heilig Land en in hun dienstbaarheid aan de christen broeders en zusters die in dit moorddadig gebied leven.

Laten wij ons gebed tot Onze-Lieve-Vrouw, Koningin van Palestina richten. Dat zij zou waken over de nieuwe Ordeleden en over hun plechtig engagement dat zij op 15 juni 2019 uitspraken. De nieuwe ridders en dames wisten zich tijdens de H. Mis omringd en gesteund door de warme aanwezigheid van zoveel leden van de Belgische Landscommanderij. Deze viering werd voorgegaan door Kardinaal O’Brien, Grootmeester van de Orde.

Eerlang zullen reportages, video’s en foto’s op de bladzijden van onze website verschijnen.

Vertaling: Luk De Staercke

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Nieuws over de Orde

newsletter