Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/E-H-Edouard-van-Maele-tot-kerkelijke-ceremoniarius-aangesteld
        E.H. Edouard van Maele tot kerkelijke ceremoniarius aangesteld

E.H. Edouard van Maele tot kerkelijke ceremoniarius aangesteld

BRUSSEL – Kardinaal O’Brien, Grootmeester van de Ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem, heeft E.H. Edouard van Maele aangesteld tot kerkelijke ceremoniarius van de Belgische Landscommanderij. E.H. van Maele wordt aldus de opvolger van Kanunnik Felix Rijcken.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 1 juli 2019
  • réagir
  • 0 stem

Pastoor Edouard van Maele werd op 29 februari 1972 geboren te Knokke. In 1996 werd hij tot priester gewijd en aangesteld tot onderpastoor in Brugge (Sint-Pieters-op-den-Dijk). Later werd hij pastoor in Ruddervoorde en momenteel is hij pastoor te Beernem waar hij de verantwoordelijkheid draagt voor vijf parochies. In 2015 werd hij lid van de Ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem. Hij is een getalenteerd orgelist en pianist.

Wij wensen onze nieuwe kerkelijke ceremoniarius bij deze een vruchtbaar mandaat toe en danken hem van harte voor de bereidwilligheid waarmee hij deze mooie en belangrijke zending heeft aanvaard.

Vertaling: Luk De Staercke

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Nieuws over de Orde

newsletter