Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/Bethlehem-back-in-Time
        Bethlehem back in Time

Bethlehem back in Time

BETHLEHEM – Naar aanleiding van het naderend Kerstfeest stellen onze vrienden van de Custode van het Heilig Land ons een buitengewone reis in de tijd voor. Deze helpt ons de plaats te ontdekken waar Jezus zowat 2 millennia geleden werd geboren. We reizen even van de huidige Basiliek van de Geboorte naar de tijd van Jezus zelf.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 21 december 2018
  • réagir
  • 0 stem

Deze Kerstmis nemen we u even mee naar Bethlehem. Maar we doen dit niet zomaar, wij voeren u naar het Bethlehem van 2.000 jaar gelden. Je gelooft het wellicht niet maar we zullen je met verstomming slaan dank zij “Behtlehem back in Time” . Dit is een uitzonderlijk product dat het resultaat is van een jarenlang minutieus gevoerd onderzoekswerk.

Dankzij de precieuze samenwerking in het Studium Biblicum Franciscanum heeft Dr. Zardoni gepoogd om alle veranderingen te reconstrueren die de plaats van de geboorte van Jezus tot op heden heeft ondergaan. Zij deed dit met een bijzondere zorg voor elk detail, voor elk aspect dat je kan helpen jezelf onder te dompelen in een tweeduizend jaar oude geschiedenis vol veranderingen.

Wat we u voorstellen is een échte reis doorheen de tijd. Vanaf de eerste Kerstmis tot vandaag dwalen we langs de grotten waar de Geboorte van de Heer plaats vond tot bij het monumentale bouwwerk dat in het kleine Palestijnse stadje is verrezen. Op deze plaats slagen drie christen gemeenschappen erin om vlot samen te leven. Het gaat hier wel – het is goed om dit toch even te preciseren – om hypothesen. Maar deze werden wel keer op keer door scrupuleus uitgevoerde wetenschappelijke onderzoekingen en zeer ernstige studies bevestigd. Het wordt een reis in etappes die je gewoon kan volgen door HIER te klikken.

Veel kijkgenot.

vertaling: Luk De Staercke

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Actua

newsletter