Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/Bedevaart-naar-het-Heilig-Land-2018-volgeboekt
      Bedevaart naar het Heilig Land 2018 volgeboekt

Bedevaart naar het Heilig Land 2018 volgeboekt

BRUSSEL – Binnen onze Landscommanderij blijft de interesse voor het Heilig Land heel nadrukkelijk aanwezig. Ligt hier immers niet de kern van het engagement van alle leden! Deze interesse mag onder meer blijken uit het feit dat nu reeds – ruim een half jaar vóór de afreisdatum – de bedevaart van de Belgische Landscommanderij naar het Heilig Land - april 2018 - volledig is volgeboekt.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 2 oktober 2017
  • réagir
  • 0 stem

De Belgische Landscommanderij van de Ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem organiseert in de periode van 13 tot 22 april 2018 een nieuwe bedevaart naar het Heilig Land. Het programma staat elders op deze website beschreven en alle leden werden ervan in kennis gesteld. Het succes van de vorige edities, onder de deskundige leiding van confrater Daniël van Steenberghe en de spirituele begeleiding van confrater E.P. Francis Goossens, werkt blijkbaar dermate aanstekelijk dat alle beschikbare plaatsen nu reeds, een half jaar vóór de afreis, zijn volgeboekt.

Aan alle belangstellende moeten we dan ook tot onze spijt melden dat het niet langer mogelijk is om zich voor deze bedevaart nog in te schrijven.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Bedevaarten

newsletter