Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/20-maart-Heilige-Mis-voor-onze-overledenen
      20 maart – Heilige Mis voor onze overledenen

20 maart – Heilige Mis voor onze overledenen

Op 20 maart had om 10u. de H. Mis plaats ter herdenking van de overleden leden van onze Landscommanderij. Deze kan via YouTube mee beleefd worden.

Vermits het aantal aanwezigen in de kerk tot 15 personen diende beperkt te blijven, werden de leden van de Landscommanderij ter plaatse door de voorzitters van hun afdeling vertegenwoordigd.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 30 maart 2021
  • réagir
  • 0 stem

Toch willen we deze gebeurtenissen aangrijpen om ten minste virtueel met elkaar verbonden te zijn en aldus samen te bidden voor onze confraters en medezusters in de Orde die van 2019 tot 2021 overleden zijn.

Het is tevens de gelegenheid om dank te zeggen voor al het goede dat zij hebben verricht, in het bijzonder om hun dienstbaarheid in het kader van de Orde zelf.

Hieronder vindt u de link waarop u kan klikken om u met ons te verenigen.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.

newsletter