Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
http://ordredusaintsepulcre.be/Heilige-Mis-In-Cena-Domini-Witte-Donderdag-18-april-2019
      Heilige Mis In Cena Domini (Witte Donderdag 18 april 2019)

Heilige Mis In Cena Domini (Witte Donderdag 18 april 2019)

H. MIS – Op donderdag 18 april zal Mgr. Jean Kockerols voorgaan in de H. Mis “In Cena Domini” in de kapittelkerk op de Zavel te Brussel. Deze Eucharistieviering ter ere van Witte Donderdag begint om 18u. De liturgische ploeg van de Belgische Landscommanderij tekent present.


Op donderdag 18 april heeft ter gelegenheid van Witte Donderdag om 18u. in de kapittelkerk van Onze-Lieve- Vrouw van de Overwinning op de Grote Zavel te Brussel de H. Mis In Cena Domini (Het Laatste Avondmaal) plaats. Deze eucharistieviering in de kapittelkerk van de Belgische Landscommanderij van de Ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem wordt voorgegaan door Mgr. Kockerols, grootprior van de Belgische Landscommanderij en wordt mede opgeluisterd door de liturgische ploeg van de Belgische Landscommanderij.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.

Agenda
mei 2019 :

Niets voor deze maand

april 2019 | juni 2019

newsletter